Incendiu la o casă din Murfatlar. 14 persoane s-au autoevacuat

Incendiu casă Murfatlar. FOTO ISU Constanța

Un incendiu s-a produs la o casă din Murflatar, iar 14 persoane s-au autoevacuate, fără a exista răniți.

“Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă de casă din Murfatlar. Ne-am deplasat cu patru autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj de prim-ajutor. Incendiul a fost lichidat de colegii mei. A ars o locuință cu 14 camere, tip vagon, și două dependințe pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Până la sosirea echipajelor s-au autoevacuat 10 adulți și patru minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a rămas în curs de stabilire” – Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*