RAJA oprește în noaptea de vineri spre sâmbătă furnizarea de apă în cartierul Palazu Mare

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de vineri, 24 iunie, ora 22.30, până sâmbătă, 25 iunie, ora 05.00, în vederea executării lucrărilor de sectorizare prin montarea unor vane de legătură la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă, de pe bulevardul Tomis, din zona sensului giratoriu Palazu Mare, din municipiul Constanța.

Potrivit RAJA, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palazu Mare, respectiv cei din perimetru delimitat de străzile Dumbrăveni – Sentinelei – Rovine – Prelungirea Recoltei – Iuliu Maniu – Barbu Catargiu – Dumbrăveni, precum și cei de pe DN 2A din zonă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*