FOTO VIDEO Cumpănenii au sărbătorit Ziua Națională a României și au cinstit eroii neamului

Cumpănenii au sărbătorit Ziua Națională a României și i-au cinstit pe eroii neamului. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local Cumpăna au marcat anul acesta, în format restrâns și respectând măsurile de distanțare socială, manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna dedicate eroilor din cele două conflagrații mondiale.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment a avut loc slujba religioasă oficiată de preotul paroh al Bisericii Sf. Parascheva din Cumpăna, iar mai apoi, viceprimarul comunei, Florin Neagu, a susţinut o scurtă alocuțiune cu privire la însemnătatea acestei zile atât de importante.

„La Cumpăna, de 1 Decembrie, i-am omagiat pe eroi, pe cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt. Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere”, a transmis viceprimarul Florin Neagu tuturor celor prezenți la manifestare.

La eveniment au participat și reprezentanți ai Asociației „Cumpăna Tinerilor”, ce au ținut să depună o coroană de flori în cinstea eroilor neamului românesc.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, preșcolarii grădiniței Paradisul Copiilor au fost prezenți la sediul Primăriei Cumpăna pentru a oferii un mic moment artistic dedicat zilei de 1 Decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*