Mii de căști pentru telefoane, contrafăcute, descoperite de vameși în Portul Constanța

Mii de căști pentru telefoane, contrafăcute, descoperite de vameși în Portul Constanța. FOTO: AVR

Mii de căști audio, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa, valoarea acestora fiind de peste 70.000 de euro. Bunurile erau destinate unei societăți comerciale din Ucraina.

Potrivit Autorității Vamale Române, inspectorii vamali din cadrul BVF Constanța Sud au descoperit, în timpul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina, 2.400 de căști pentru telefon „IPHONE/APPLE”, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca menționată.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 72.000 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*