RAJA oprește apa în comuna Castelu și Cartierul Partizanul din Medgidia

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 14 iulie, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta magistrală de distribuție apă potabilă din comuna Castelu, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitatea Castelu, Colegiul Dobrogea, precum și cei din cartierul Partizanul din municipiul Medgidia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei”, spun reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*