Arhiepiscopia Tomisului: „Sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie”

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat vineri, 1 octombrie, printr-un comunicat de presă, că este alături de familiile victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Astfel, Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Social, va oferi acestora consiliere duhovnicească și suport necesar pentru trecerea prin acest moment apăsător, grav și nedorit.

„Totodată, sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la altarul Mânăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Dorna Arini (jud Suceava), unde se află acum, și al Catedralei din Constanța , dar și de către alți preoții slujitori, la altarele altor biserici din Arhiepiscopie, spre mângâierea lor în lumina Împărăției Cerurilor și spre alinarea durerilor sufletești ale familiilor îndoliate”, se mai precizează în comunicatul Arhiepiscopiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*