15 medalii la “Cupa României de semikempo” pentru CS Năvodari

FOTO Primăria Năvodari

Sportivii de la CS Năvodari au obținut 15 medalii la “Cupa României de semikempo”
Capitala a găzduit sâmbătă, în sala „Apollo”, „Cupei României de Semikempo”, competiție la care au participat 15 sportivi înscriși la Clubul Sportiv Năvodari.
Sportivii antrenați de Marcel Jipeanu și Elena Șchiopu au fost medaliați cu 10 medalii de aur, 3 de argint și 2 de bronz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*