RAJA a înregistrat o avarie pe bulevardul Aurel Vlaicu în municipiul Constanța

RAJA va opri apa potabilă pentru efectuarea unor lucrări.

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, de la intersecția străzii Baba Novac cu bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 4 mai, în intervalul orar 13,35 – 18,00. 

De lipsa apei potabile sunt afectați abonații RAJA de pe bulevardul Aurel Vlaicu – blocurile situate vizavi de centrul comercial Vivo, cei din zona Metro I, Leroy Merlin, Triton și cartierul de vile din zona Dedeman. 

„Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei, în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*