Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Medgidia pentru folosirea unei părți a excedentului bugetar

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali ai municipiului Medgidia și-au început activitatea cu o ședință extraordinară, convocată în după amiaza zilei de 9 ianuarie. Pe proiectul ordinii de zi a fost un singur punct.

În ziua de 9 ianuarie, de la ora 17.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului, convocată de îndată, cu următorul proiect de hotărâre înscris pe ordinea zi:

  • Proiect de hotărâre nr. 1 privind acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare pentru anul 2020 din excedentul bugetului local al anilor precedenți, acesta fiind inițiat de către primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de voturi de către consilierii prezenți.

Excedentul bugetului local din anii 2018 și 2019 va fi utilizat pentru acoperirea golurilor de casă aferente secțiunii de funcționare în suma de 1.364.333,72 lei, pe anul 2020, în vederea efectuării unor cheltuieli obligatorii privind funcționarea instituțiilor din administrația publică locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*