VIDEO Muzica de fanfară va răsuna într-un centru comercial din Constanța

Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA
Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA

Fanfara “Muzica Apelor” invită constănțenii la concert. După ce au evoluat la City Park Mall, instrumentiștii se pregătesc să încânte clienții din centrul comercial TOM Constanța.

Concertele au loc astăzi, sâmbără, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie începând cu ora 16.00. Amatorii de muzică live vor avea parte de o oră cu instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști. Concertul cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.

Iată la ce se pot aștepta cei care merg la concertul gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*