RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Cod galben de vreme rea. FOTO Primăria Constanța

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, de vineri, 08 iulie, ora 16.00, până luni, 11 iulie, ora 08.00, ca urmare a atenționărilor meteo de Cod galben, emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Constanța. Fenomenele vizate sunt averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat vijelii și grindină, cantitățile de apă putând depăși 25 – 30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Prin urmare, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate din localitățile deservite.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/ tratare a apelor uzate la parametri optimi.

„Problemele care pot apărea în funcționarea acestora, dar care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice – căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite la nivelul rețelei de furnizare a energiei electrice”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe ale sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*