Polițiștii locali constănțeni patrulează de astăzi și cu mașini electrice

Polițiștii locali constănțeni patrulează de astăzi și cu mașini electrice. FOTO DGPL Constanța

Șapte autoturisme marca Renault Zoe au intrat în dotarea Direcției Generale de Poliție Locală Constanța.

Potrivit DGPL Constanța, noile achiziții au o autonomie de aproape 400 de kilometri și pot atinge viteza maximă de 140 km/h. Cele șapte autovehicule au fost achiziționate prin leasing operațional pe o durată de patru ani și prezintă următoarele caracteristici:

  • Emisii Co2 = 0;
  • NOx si microparticule = 0;
  • Poluare fonică = 0;
  • Costuri de carburant =0;
  • Autovehicule cu specific urban, mici, agile si performante.

În ultimii ani, Direcția Generală Poliția Locală a cunoscut transformări importante și a reușit să se impună ca o instituție în slujba cetățeanului, care se bucură de respect și încredere. Acum, prin achiziționarea acestor mașini electrice, Poliția Locală face un prim pas pentru a se transforma și într-o instituție prietenoasă cu mediul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*