RAEDPP amenajează, pentru două weekenduri consecutive, o piață volantă în zona Pieței Ovidiu

Piața Ovidiu. FOTO Primăria Constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța amenajează o nouă piață volantă, de unde constănțenii vor avea posibilitatea să achiziționeze direct de la producătorii locali fructe și legume proaspete, de sezon, dar și flori sau produse ale stupului.

Piața volantă va funcționa în luna august, pe strada Vasile Canarache din Piața Ovidiu – lângă Muzeul Național de Istorie Națională și Arheologie și Edificiul Roman cu Mozaic, după următorul program:

  • sâmbătă, 13 august (08.00 – 14.00);
  • duminică, 14 august (08.00 – 14.00);
  • sâmbătă, 20 august (08.00 – 14.00);
  • duminică, 21 august (08:00 – 14:00).

Producătorii interesați să își comercializeze produsele pot depune o cerere tip la sediul RAEDPP Constanța din bulevardul Tomis nr. 101 – Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Oboare (program de lucru: luni – joi, între orele 08.30 – 15.00; vineri, între orele 08.30 – 13.00). Cererea se poate ridica de la sediul Regiei sau poate fi descărcată accesând următorul link (https://raedpp-constanta.ro/piete-targuri-si-oboare-formulare/). Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0241/580.523.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*