PSD reclamă că într-o secție de votare din Adamclisi un alegător a primit 8 buletine de vot. El a fost împiedicat să introducă în urnă buletinele în plus

Alegeri în județul Constanța. FOTO Adrian BOIOGLU / CTnews.ro
Alegeri în județul Constanța. FOTO Adrian BOIOGLU / CTnews.ro

PSD Constanța reclamă că într-o secție de votare din Adamclisi un alegător a primit 8 buletine de vot, iar el a fost împiedicat să introducă în urnă buletinele în plus.

„În cursul acestei zile, cu ocazia desfășurării turului de scrutin la alegerile locale din comuna Adamclisi, la secția de votare nr 359, președinta secției de votare a înmânat unui alegător 8 buletine de vot, din care trei au fost dublate, respectiv pentru alegerea primarului, consiliului local si al președintelui de consiliu județean.

Cetățeanul, după ce a primit buletinele de vot,  a mers în cabina de vot, le-a ștampilat, după care a introdus în urne cele cinci buletine legale, apoi a vrut să reia introducerea în urnele de vot a celorlalte trei buletine menționate mai sus, dar doi dintre candidații la Consiliul Local Adamclisi au observat infracțiunea și au reclamat la președinta secției de votare. Aceasta a consemnat prezența buletinelor în plus și intenția de a le introduce în urne, apoi a luat măsura de anulare a acestora” – PSD Constanța.

Organizația Județeana PSD Constanța a depus plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*