VIDEO Protest al salariaților CT BUS în fața Primăriei Constanța. Ei cer majorarea salariilor cu 1.000 de lei

Protest al salariaților CT BUS în fața Primăriei Constanța

Câteva zeci de salariați ai CT BUS s-au adunat miercuri, 27 octombrie, pe platoul din fața Primăriei din Constanța, pentru a protesta față de tergiversarea negocierilor privind contractul colectiv de muncă.

Potrivit reprezentanților protestatarilor, oamenii sunt nemulțumiți de salariile primite, care în prezent sunt de aproximativ 3.000 de lei, și spun că negocierile privind noul contract colectiv de muncă sunt în impas de mai bine de trei luni. Ei cer o majorare a salariului cu 1.000 de lei, dar și un spor de muncă grea, de 15 la sută, pentru conducători auto.

Dacă nu se va ajunge la un rezultat în privința contratului colectiv de muncă și majorărilor salariale, sindicaliștii amenință că se poate ajunge până la blocarea transportului în comun în municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*