Accident rutier mortal, petrecut pe DN 22C, la intrare în Medgidia

O femeie în vârstă de 37 de ani a murit, în cursul dimineții de luni, 10 octombrie, după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DN 22C, la intrarea în municipiul Medgidia dinspre Cernavodă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 04.00, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 22C, în apropiere de intrarea în municipiul Medgidia.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 37 de ani, respectiv un bărbat, de 37 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto, care, ulterior, a decedat, la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*