FOTO Un pom de Crăciun făcut din cărți a apărut la Biblioteca Colorată din City Hub Constanța

Bradul Colorat de la City Hub Constanța. FOTO Facebook
Bradul Colorat de la City Hub Constanța. FOTO Facebook

Cei care nu vor să taie brazii, dar în același timp apreciază carțile au ocazia să admire un pom de Crăciun cu totul special.

Bradul Colorat este găzduit de City Hub Biblioteca Colorată, zona amenajată la ultimul etaj din Tomis Mall. Construcția are un design special realizat cu ajutorul unor etajere care susțin peste 8000 de cărți. Bradul Colorat are 725 cm în diametru și o înălțime de 3,08m.

În el poți să zărești o carte despre Star Wars, iar steaua din vârf a fost înlocuită de volumul “Cartea Vieții”.

Proiectul a fost pus la cale de organizațiile Descoperă Constanța, Let’s Do It, Romania, de voluntarii City Hub, dar ;i de partenerii lor de la Tomis Mall ;i Editura Litera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*