Promoții speciale la zborurile Turkish Airlines din Constanța. Prețul pentru un bilet spre Atena este de 99 Euro

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Turkish Airlines va prezinta zboruri dus de la Constanta diferite destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Africa cu preturi incepand de 99 euro, toate taxele incluse.

Pentru a fi eligibil pentru aceasta promotie, perioada de achizitionare a biletelor trebuie sa fie cuprinsa intre 05 MAI si 14 MAI 2017, iar perioada calatoriei trebuie sa fie cuprinsa intre 05 Mai si 31 Decembrie 2017.

Tarifele sunt valabile la achizitionarea biletelor de pe website-ul oficial Turkish Airlines http://bit.ly/NmZOJa. In birourile de vanzari Turkish Airlines si agentiile de turism tarifele pot varia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*