Urmărit internațional, depistat la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Avion pe pista Aeroportului Mihail Kogălniceanu
Avion pe pista Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean britanic, urmărit internaţional de către autoritățile spaniole, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Cetăţeanul britanic C.D., în vârstă de 48 de ani, s-a prezentat pe data de 3 mai 2017, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa – Mihail Kogălniceanu, pentru efectuarea formalităților de frontieră, din direcția Londra.

Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Poliţiştii de frontieră au predat bărbatul în cauză unei echipe operative din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*