Urmărit internațional, depistat la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Avion pe pista Aeroportului Mihail Kogălniceanu
Avion pe pista Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean britanic, urmărit internaţional de către autoritățile spaniole, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Cetăţeanul britanic C.D., în vârstă de 48 de ani, s-a prezentat pe data de 3 mai 2017, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa – Mihail Kogălniceanu, pentru efectuarea formalităților de frontieră, din direcția Londra.

Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Poliţiştii de frontieră au predat bărbatul în cauză unei echipe operative din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*