Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” a pășit în secolul XXI – și-a instalat sistem de alarmare la incendiu

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“. FOTO Cătălin SCHIPOR

Reprezentanții Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu“ din județul Constanța au anunțat recepția unei lucrări, lucru care de altfel s-a petrecut în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un sistem de alarmare în caz de incendiu.

Potrivit unui comunicat de presă, recepția s-a făcut în data de 28 noiembrie și este vorba lucrările ce au avut ca obiect furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a unui „Sistem alarmare la incendiu”.

„Pe perioada desfășurării activităților specifice în terminale, trebuie asigurate toate cerințele de siguranță și securitate pentru pasageri și bagaje. Avându-se în vedere condiţiile specifice existente la nivelul aeroportului, prin introducerea sistemului de protecţie împotriva incendiilor, se urmăreşte a se obţine un anumit grad de siguranţă în exploatarea construcţiilor, reducându-se astfel nivelul riscului de incendiu/explozie“, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*