Proiectul privind impozitele si taxele locale în Medgidia, aprobat în ședință ordinară

Ședința ordinară a lunii septembrie, desfășurată în cadrul Consiliului Local Municipal Medgidia

Consiliul Local Medgidia s-a reunit, luni, 21 decembrie, în ultima ședință a anului în curs. Toate cele unsprezece proiecte aflate pe ordinea de zi au primit votul celor nouăsprezece consilieri prezenți la ședință.

Primul proiect admis a fost privitor la „stabilirea zonelor de impozitare în municipiul Medgidia”.

Prin votarea următorului punct al ordinii de zi au fost stabilite „impozitele și taxele locale, precum și taxele speciale pentru anul 2021”.

În continuarea ședinței consilierii au votat proiectul privind „inițierea procedurii de vânzare în condițiile art. 364 din OUG nr. 57/2019 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia având număr cadastral nr.102856”.

Următoarele puncte admise pe ordinea de zi au fost „aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Medgidia și cel privind aprobarea condițiilor generale specifice de participare la concurs și a procedurii de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Medgidia”.

Consilierii locali au votat proiectul privind „aprobarea completării inventarului domeniului privat al Municipiului Medgidia”.

De asemenea, în cadrul ședinței a fost supus votului proiectul privind „actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia”.

Pe ordinea de zi s-a regăsit și proiectul privind „atribuirea în folosință gratuită către O.C.P.I. Constanța, a unei părți din imobilul situat în localitatea Medgidia, str. Republicii, nr. 56, județ Constanța”.

Alte proiecte admise vizează „rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia și al Municipiului Medgidia pentru anul 2020”.

Ultimul punct care a trecut de votul consilierilor a fost cel privitor la „aprobarea documentației de primă înscriere a unor imobile în sistemul integrat de cadastru și carte funciară și includerea în domeniul public al Municipiului Medgidia”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*