Voleibalistele din Medgidia au încheiat campionatul pe locul 7

Voleibalistele din Medgidia. FOTO Clubul Sportiv Medgidia

Voleibalistele din Medgidia au încheiat campionatul pe locul 7 și rămân în următorul sezon pe prima scenă a voleiului feminin!

Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began și-au îndeplinit obiectivul și au reușit la prima apariție în Divizia A1 de volei feminin o figură frumoasă, aducând la Medgidia echipe mari și momente unice!

Campionatul de volei feminin s-a încheiat după ce Comitetul FRVolei a votat închiderea sezonului 2019/2020, din cauza pandemiei de Covid-19

Alba Blaj a devenit campioană, urmată pe podium de CS Dinamo București și CSM Târgoviște

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*