Constănțenii trebuie să achite integral, până la 31 martie, taxele pentru rezervare loc parcare și întreținere cimitire

Constănțenii trebuie să-și achite taxele pentru rezervare loc parcare. FOTO Primăria Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că taxa rezervare loc parcare și taxa întreținere cimitire aferente anului 2022 sunt taxe anuale și se achită integral până la data de 31 martie.

Cuantumul taxei rezervare loc parcare este:

Persoane juridice:

  • Autoturisme: 160 lei/lună, respectiv 958 lei/an;
  • Autoutilitare cu masa maximă autorizată mai mică de 2,4 t și gabarit care se încadrează în dimensiunile standard ale locului de parcare destinat autoturismelor: 320 lei/lună, respectiv 1.917 lei/an.

Persoane fizice:

  • Autoturisme – 213 lei/an.

Neachitarea taxei până la termenul scadent conduce la anularea rezervării și redistribuirea locului de parcare în situația în care sunt depuse alte cereri în acest sens.

Cuantumul taxei întreținere cimitire este de 15 lei/mp/an.

Pentru neplata la termenul scadent atât a taxei rezervare loc parcare, cât și a taxei întreținere cimitire, se datorează majorări de întârziere în cuantum de unu la sută, calculate pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent până la data achitării integrale a debitului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*