Accident grav în Medgidia – trei copii printre victime

Accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs duminică după amiază pe raza municipiului Medgidia. Evenimentul rutier s-a produs pe podul din localitate, fiind vorba de o coliziune între două autoturisme.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță, fiind identificate cinci victime. Dintre acestea, trei erau minori – doi de 8 ani și unul de 14, toți conștienți, cu traumatisme la membrele inferioare. Ceilalți doi răniți, două femei una cu traumatism toracic, conștientă, stabilă, iar cealaltă, un traumatism membru inferior.

Cazul este în atenția Serviciului Rutier, polițiștii deschizând un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*