Programul de primire a donațiilor pentru refugiați la Pavilionul Expozițional va fi modificat de săptămâna viitoare

Sprijin și susținere pentru cetățenii ucraineni, la Pavilionul Expozitional. FOTO Primăria Constanța

De mai bine de o lună, constănțenii și-au deschis brațele și au oferit ajutor necondiționat cetățenilor ucraineni care și-au părăsit casele și au fugit din calea războiului.

La Pavilionul Expozițional au găsit mereu lucrurile de care au nevoie, alimente, produse de igienă, haine și chiar jucării pentru cei mici, dar nevoile lor sunt în continuă creștere, iar resursele încep să se termine.

„Dacă puteți să mai ajutați, vă rugăm să o faceți în continuare”, au transmis autoritățile locale.

Potrivit acestora, de luni, 11 aprilie, programul de primire a donațiilor la Pavilionul Expozițional va fi următorul:

  • luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică: 09.00 – 13.00;
  • marți, joi: 14.00 – 18.00.

De asemenea, în perioada Sărbătorilor Pascale, activitatea de primire a donațiilor va fi suspendată.

„Toți oamenii inimoși care și-au dedicat timpul și energia ajutorării semenilor merită o pauză. Atât voluntarii Crucii Roșii, cât și angajații Direcției Generale de Asistență Socială au fost zilnic la datorie încă de la sfârșitul lunii februarie”, au mai precizat sursele citate.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp, iar 0737.552.271 este numărul de telefon la care pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*