CTnews TV: Mariana Gâju prezintă stadiul proiectelor din Cumpăna

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, prezintă la CTnews TV stadiul proiectelor din localitate.

Mariana Gâju a povestit jurnalistului Adrian Boioglu care mai este situația lucrărilor la malul surpat al Canalului Dunăre – Marea Neagră, precizând că acestea au fost stopate din cauza birocrației. Gâju a spus că mai mulți oameni din comună au dat în judecată Primăria și Administrația Canalelor Navigabile – instituția care se ocupă de realizarea lucrărilor respective – deoarece nu mai pot intra nici măcar în curte.

Mariana Gâju s-a referit și la o altă problemă, cea a deșeurilor aruncate la întâmplare pe străzi și pe câmp.

De asemenea, primarul din Cumpăna a prezentat și care mai este stadiul proiectelor de dezvoltare locală.

Mariana Gâju a precizat și faptul că toate construcțiile din comună trebuie să aibă un anumit regim de înălțime, iar dezvoltatorii imobiliari trebuie să creeze și locuri de parcare.

Primarul din Cumpăna a mai anunțat că administrația locală va acorda copiilor cadouri de 1800 de lei cu ocazia Zilei de 1 Iunie. De asemenea, Mariana Gâju a transmis și un mesaj pentru copiii de toate vârstele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*