CTnews TV: Ion-Dănuț Jugănaru, director general CCINA Constanța: “Producătorii români nu pot concura cu prețurile produselor venite din Asia, dar pot produce la o calitate superioară și un preț decent”

Directorul general al Camerei de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanța,, Ion-Dănuț Jugănaru. FOTO Paul Alexe

Directorul general al Camerei de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), Ion-Dănuț Jugănaru a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Discuția a abordat modul în care pandemia a afectat târgurile și expozițiile organizate de CCINA, dar și opțiunile avute în vedere pentru următoarea perioadă. De asemenea, a fost atins și subiectul certificatelor de stare de urgență, cine poate beneficia de acestea și cum pot fi obținute de la CCINA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*