Profesorul Gheorghe Dumitrașcu a murit. Omul care a luminat zeci de generații de elevi și studenți și a dat tonul respectului în Parlamentul României

profesorul Gheorghe Dumitrașcu. FOTO Adrian Boioglu, Constanța NEWS

Profesorul Gheorghe Dumitrașcu nu mai este printre noi. Reputat istoric, profesor și parlamentar, Gheorghe Dumitrașcu a luminat viețile tuturor celor pe care i-a uimit cu cunoștințele sale și cu felul în care și-a trăit viața: în modestie și bun simț.

Gheorghe Dumitrașcu s-a stins din viață pe 17 ianuarie, la ora 18.30.

Condoleanțe familiei și tuturor celor pe care îi lasă în urmă.

Respect, domnule Profesor!


Vă mai recomandăm:

Familia senatorului Gheorghe Dumitrașcu face lumină: CNSAS a confirmat că Dumitrașcu NU a fost colaborator al Securității

VIDEO S-a strigat: “RUȘINE!”. Cum și-au bătut joc consilierii municipali de onoarea profesorului Gheorghe Dumitrașcu

VIDEO Lavinia, fiica lui Gheorghe Dumitrașcu le scrie liberalilor: “Jocurile politice mă scârbesc! Credeți că ați câștigat ceva?”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*