Produse de mercerie nedeclarate în vamă, de peste 270.000 de lei, ridicate de polițiști

Produse de mercerie de peste 270.000 de lei, ridicate de polițiști
Produse de mercerie de peste 270.000 de lei, ridicate de polițiști

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, mărfuri în valoare de peste 270.000 de lei, nedeclarate în documentele vamale de import, descoperite într-un container sosit din China.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Iași.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 460.000 de nasturi, 52.000 de metri de elastic, 38.000 de metri de inserție din filamente sintetice și 2.400 de bucăți de bobine de ață de cusut, bunuri nedeclarate la autoritatea vamală.

Bunurile, în valoare de 276.700 de lei, au fost ridicate în vederea indisponibilizării și continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de folosire de acte nereale la autoritatea vamală.

Produse de mercerie de peste 270.000 de lei, ridicate de polițiști
Produse de mercerie de peste 270.000 de lei, ridicate de polițiști

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*