Polițiștii au depistat doi bărbați care aveau substanțe interzise asupra lor

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Constanța au acționat pentru prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost identificați doi bărbați asupra cărora au fost descoperite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au depistat, pe șoseaua Mangaliei, un bărbat de 23 de ani, cu un comportament suspect.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului a fost depistată o țigaretă confecționată artizanal ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, la data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Constanței.

În interiorul vehiculului au fost identificați conducătorul auto și 3 pasageri.

În urma efectuării controlului corporal și al vehiculului, în autoturism au fost găsite 4 pastile și 5 muguri ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, precum și un grinder.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*