FOTO Procesul de votare a fost oprit la o secție din Constanța. Urna a fost desigilată și sigiliul era aruncat la gunoi

Secția de votare 203 din Constanța
Secția de votare 203 din Constanța

Incident la Secția de votare 203 din Constanța. Procesul a fost oprit după ce o femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că urna este desigilată.

Polițiștii de la Secția 3 au mers imediat la Școala Constantin Angelescu și au confirmat că sigiliul a fost rupt și aruncat la gunoi de o persoană rămasă necunoscută. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

Citește toate informațiile despre Alegerile Parlamentare din Constanța.

Președinta secție de votare, Daniel Plohod a declarat că urna s-a desigilat, cel mai probabil, în momentul în care au fost batute cuiele pentru capac. Procesul de votare a fost oprit vreme de o oră. La momentul înregistrării incidentului în urnă erau peste 300 voturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. UPDATE Alegeri parlamentare. Constanța, peste media națională la numărul de votanți | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*