Razie la contrabandiștii și vânzătorii de țigări

Captură de țigări netibrate. FOTO Poliția Română
Captură de țigări netibrate. FOTO Poliția Română

Polițiștii de investigare a criminalității economice cu sprijinul colegilor de la alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, au ridicat în vederea confiscării peste 20.000 pachete cu țigarete netimbrate, 3 autoturisme, o autoutilitară, 11.280 euro și peste 30.000 de lei în urma a 29 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Constanța. 11 persoane au fost reținute

În baza activităților specifice desfășurate începând cu luna februarie anul curent, în zilele de 2 și 3 august 2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de colegi de la alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, au efectuat 29 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța la persoane fizice implicate în achiziționarea, deținerea și comercializarea de țigarete netimbrate.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării peste 20.000 pachete cu țigarete netimbrate, 30.510 lei, 11.280 euro, 50 dolari, trei autoturisme și o autoutilitară.

De asemenea au mai fost identificate și ridicate în vederea confiscării un pistol cu bile din cauciuc, pentru care nu se dețineau acte de proveniență și autorizațiile necesare pentru deținere și utilizare, trei doze cu o substanță susceptibilă a fi cocaină și un pachet cu o substanță susceptibilă a fi marijuana.

Totodată, au fost conduse la sediul unității de poliție 16 persoane, implicate în această activitate infracțională, fiind dispusă măsura reținerii față de 11 persoane, care astăzi vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*