O bătrână din Lumina a fost găsită decedată și parțial mâncată, în cotețul unei scroafe

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

O bătrână a fost găsită decedată și parțial mâncată în cotețul porcilor. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Lumina, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele în care au dus la decesul femeii.

Macabra descoperire a fost făcută de către proprietara gospodăriei în care s-a petrecut tragedia. Aceasta a mers la cotețul porcilor pentru a vedea de ce aceasta nu mai vine, iar aici a găsit-o pe victimă căzută pe jos, într-o baltă de sânge, iar scroafa îi mâncase una dintre mâini. A sunat la 112, dar echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul.

La fața locului a ajuns și lucrătorii Postului de Poliție Lumina, dar și criminaliștii din cadrul IPJ Constanța, care au efectuat cercetări la fața locului.

Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*