Probleme cu apa potabilă în sudul Constanței

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta principala de alimentare cu apă din zona CET, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 24 martie 2016, în intervalul orar 10,00 – 18,30. Sunt afectați consumatorii din cartierele CET, Anda, Medea, Viile Noi, Km 4-5, dar și cei de pe strada Caraiman pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Șoseaua Mangaliei și Aurel Vlaicu.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceasta avarie și îi asigurăm ca echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*