Restricții de trafic joi, 12 august, pe un tronson al străzii I.G. Duca din Constanța

Restricții de trafic pe un tronson al străzii I.G. Duca. FOTO Primăria Constanța

Pe strada I.G. Duca din Constanța, pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea continuă procesul de reabilitare a zonei carosabile.

Echipele administratorului drumului public intervin joi, 12 august, cu utilaje pentru turnarea asfaltului în parcarea situată pe strada I.G. Duca, în zona blocurilor L50-L47, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 15.30.

Lucrările de asfaltare se vor extinde vineri și luni pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea. Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 07.30 – 15.30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*