Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni

FOTO Primăria Constanța

Astăzi, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au surprins în traficul rutier un conducător auto care transporta deșeuri și se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat de la Ovidiu sau Poarta 9.

Conducătorul auto a iesit de pe drumul public  DC89 în vecinatatea DN3C -Varianta Ovidiu din municipiul Constanța și a intrat pe un teren viran unde a abandonat deșeurile din material lemnos rezultate din incendiul din data de 28.08.2022 din cartierul Tomis Plus.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*