Probleme cu apa în cartierul Faleză Nord din Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews
Pentru remedirea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa din cartierul Faleza Nord – municipiul Constanta, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Pescarilor – zona blocului FZ21, SC RAJA Constanta este nevoita sa intrerupa astazi – 10 octombrie 2016 furnizarea de apa potabila intre orele 09,30 si13,30.
Sunt afectati consumatorii de pe strada Unirii pe tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Mamaia si strada Lt. Economu, dar si abonatii de pe strada Pescarilor pe segmentul delimitat de intersectiile cu Aleea Maior Sofran si str. Lt. Economu.

“Ne cerem scuze tuturor constantenilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalziarea lucrarii in cat mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*