FOTO A fost nevoie de o urecheală publică pentru ca Sabroso să facă curățenie. Cum arată bucătăria restaurantului amendat de OPC cu 2500 lei

Restaurantul Sabroso a făcut curățenie după controlul OPC. FOTO CJPC Constanța
Restaurantul Sabroso a făcut curățenie după controlul OPC. FOTO CJPC Constanța

Un control al inspectorilor OPC Constanța a scos la iveală condițiile în care se lucra și se preparau alimentele într-una dintre cele mai cunoscute pizzeri din Constanța: mizerie, vase murdare, aruncate sau puse maldăr, cabluri electrice atârnând periculos peste tot. Opinia publică a fost oripilată de cele arătate de imaginile înregistrate de inspectorii OPC.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO Control OPC în pizzeria Sabroso. Iată cum arată bucătăria

S-a luat măsura aplicării a două ameni, una la OG 21, art 7, litera C, alin. 1 – 15.000 de lei sau 1.500 de lei în 48 de ore și una la alin. 3 de 10.000 de lei, sau 1.000 de lei în 48 de ore. De asemenea, s-a dispus suspendarea activității până la remedierea neregulilor constatate.

Imediat după controlul de joi s-au apucat de curățenie, iar vineri, inspectorii OPC au fost chemați pentru a vedea că s-au remediat deficiențele și a primi aprobarea să redeschidă. “Am agreat cu aceștia separarea pe zone. Folia din imagini separă zona nou creată care va primi ventilație nouă”, a precizat șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*