FOTO A fost nevoie de o urecheală publică pentru ca Sabroso să facă curățenie. Cum arată bucătăria restaurantului amendat de OPC cu 2500 lei

Restaurantul Sabroso a făcut curățenie după controlul OPC. FOTO CJPC Constanța
Restaurantul Sabroso a făcut curățenie după controlul OPC. FOTO CJPC Constanța

Un control al inspectorilor OPC Constanța a scos la iveală condițiile în care se lucra și se preparau alimentele într-una dintre cele mai cunoscute pizzeri din Constanța: mizerie, vase murdare, aruncate sau puse maldăr, cabluri electrice atârnând periculos peste tot. Opinia publică a fost oripilată de cele arătate de imaginile înregistrate de inspectorii OPC.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO Control OPC în pizzeria Sabroso. Iată cum arată bucătăria

S-a luat măsura aplicării a două ameni, una la OG 21, art 7, litera C, alin. 1 – 15.000 de lei sau 1.500 de lei în 48 de ore și una la alin. 3 de 10.000 de lei, sau 1.000 de lei în 48 de ore. De asemenea, s-a dispus suspendarea activității până la remedierea neregulilor constatate.

Imediat după controlul de joi s-au apucat de curățenie, iar vineri, inspectorii OPC au fost chemați pentru a vedea că s-au remediat deficiențele și a primi aprobarea să redeschidă. “Am agreat cu aceștia separarea pe zone. Folia din imagini separă zona nou creată care va primi ventilație nouă”, a precizat șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*