Primele nave de pasageri din anul acesta au ajuns în Portul Constanţa

Navele pasagere au început să vină în Portul Constanța. FOTO Portul Constanța

Pentru prima oară în acest sezon, două nave fluviale de croazieră şi-au dat întâlnire astăzi, 23 mai, în Terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

Nava Treasures, sub pavilion Elveţia, încheie la Constanţa o croazieră de 21 de zile care a debutat pe 2 mai la Amsterdam. Cei 80 de pasageri aflaţi la bord, majoritatea americani, au făcut escale pe parcursul croazierei la Viena, Bratislava, Budapesta, Mohacs, Vukovar, Novi Sad, Belgrad, Ruse şi Giurgiu. Nava a fost construită în 2011, iar ultima recondiţionare a avut loc în 2018, când capacitatea pasagerilor a fost diminuată cu 17% (de la 118 la 98), iar cabinele şi zonele publice au devenit mai spaţioase.

Dacă Treasures se află la prima sa vizită, River Adagio a sosit pentru a treia oară în acest sezon în Portul Constanţa, pentru o escală de două zile, având la bord 155 pasageri, majoritatea americani.

Turiştii sosiţi în Portul Constanţa în aceste zile vizitează Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, dar şi staţiunea Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*