Locuiești în orașul Ovidiu? Apa este oprită între orele 3.00 și 14.00

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din Constanța!

SC RAJA Sa este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, joi, 12 noiembrie, în intervalul 3.00 – 14.00 pentru executarea unor lucrări de reabilitare și de înlocuire a unui tronson din conducta de aducțiune apă potabilă, în zona Podului CF Ovidiu.

În consecință, toți consumatorii din orașul Ovidiu nu vor avea apă potabilă.

Conducta cu diametrul de 500 mm, ce asigură alimentarea cu apă a orașului, va fi înlocuită pe un segment de 130 metri. Totodată, pentru sectorizarea sistemului în zonă, vor fi montate și două vane.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*