Primele decese pe Cod Portocaliu? Un bărbat și o femeie au fost găsiți decedați

Ambulanță în zăpadă
Ambulanță în zăpadă

Două cazuri de decese suspecte au fost înregistrate astăzi. Echipele de intervenție au fost chemate mai întâi la Plopeni, unde o femeie zăcea fără suflare în curte. Victima în vârstă de 87 ani a fost preluată de polițiști iar medicii legiști sunt cei care vor da verdictul în cazul decesului.

Un caz similar a avut loc la Hârșova. De această dată este vorba despre un bărbat de 93 ani care a fost găsit în casă, inconștient. Medicii nu au mai putut să facă altceva decât să constate decesul.

Oamenii legii nu exclud ipoteza ca gerul să fi fost cauza principală a decesului. Zona Hârșova a fost sub Cod Roșu de viscol în ultimele zile și mai apoi sub Cod Portocaliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*