Jandarmii au prins un individ din Hârșova care a tâlhărit un bărbat cu ajutorul unui cuțit

Suspectul a fost prins de către jandarmi. FOTO IJJ Constanța

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins în dimineața de 31 ianuarie de către jandarmii din Hârșova, la scurt timp după ce i-a luat 1000 de lei unui tânăr, prin amenințarea cu un cuțit.

În jurul orei 4.00, printr-un apel la numărul de urgențe 112, un bărbat a reclamat că a fost deposedat de suma de 1000 de lei, fiind amenințat cu un cuțit de către un alt bărbat, în zona parcului central din orașul Hârșova. În urma sesizării, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului.

Pe baza semnalmentelor furnizate de către cel care a sesizat fapta, jandarmii au pornit în căutarea suspectului, pe care l-au identificat în scurt timp, într-o zonă apropiată. Făptuitorul a fost predat lucrătorilor Poliţiei Hârșova, în vederea luării măsurilor legale. Asupra acestuia a fost găsită și suma de bani, ce a fost restituită păgubitului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*