Poleiul din județul Constanța și neatenția pe șosea au dus la producerea unor accidente rutiere. O femeie s-a răsturnat cu mașina între Ostrov și Băneasa

Poleiul le-au dat bătăi de cap șoferilor. FOTO IPJ Constanța

Două accidente rutiere au fost înregistrate în dimineața de 3 ianuarie, cauza stabilită de către anchetatori fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum – polei.

În jurul orei 8.25, o femeie de 48 de ani a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Ostrov către Băneasa și ajungând la km 147 + 400 m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (alunecos și curba deosebit de periculoasa la dreapta), a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 49 ani, pasageră în autoturism.

Jumătate de oră mai târziu, la ora 8.55, un bărbat de 39 ani a condus un autoturism pe DN 22 A dinspre Tulcea către Hârșova, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil (alunecos și curba la stânga) a pierdut controlul direcției către dreapta, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri în autoturism – bărbat de 65 ani, o femeie de 60 ani și o femeie de 32 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*