Primarul Vergil Chițac anunță pe Facebook noile măsuri propuse pentru plata parcării în Constanța

Parcarea de la Sala Sporturilor din Constanța. FOTO: Facebook Vergil Chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat joi, 11 august, printr-o postare pe Facebook, o parte dintre noile măsuri propuse pentru plata parcării în Constanța și spune că noul regulament va fi supus unei dezbateri publice.

„Dragi constănțeni, așa cum am promis, am reunit reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, în două întâlniri succesive, pentru a modifica Regulamentul parcărilor publice din Constanța. Pe scurt, câteva dintre modificările propuse: menținem gratuitatea parcării, în intervalul orar 19.00 – 09.00, în weekend și de sărbătorile legale, introducem noi abonamente pentru zona 0 și zona 1, abonamente zilnice și săptămânale, la valori mult mai mici decât dacă s-ar plăti tariful orar, introducem abonamente anuale pentru toate zonele”, a precizat edilul în postarea sa.

El spune că noul regulament al parcărilor publice va fi supus unei dezbateri publice și promite că părerile constănțenilor vor fi luate în considerare.

„Nu vom neglija însă vocea dumneavoastră, a tuturor constănțenilor. Înainte de a fi supus aprobării consilierilor locali, forma modificată a regulamentului va fi supusă dezbaterii publice. În câteva zile, proiectul va fi urcat pe site-ul Primăriei Constanța. Vă mulțumim pentru implicare și așteptăm opiniile dumneavoastră”, a mai notat primarul Constanței în postarea sa de pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*