Autoturism răsturnat într-un șanț de pe marginea bulevardului Aurel Vlaicu

Autoturism răsturnat într-un șanț de pe marginea bulevardului Aurel Vlaicu

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 11 aprilie, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, după ce un autoturism s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, accidentul a avut loc în zona Kaufland și s-a soldat cu o victimă, neîncarcerată.

„Nu sunt victime. Șoferul a ieșit singur”, au transmis sursele citate.

Cazul este cercetat acum de polițiștii constănțeni de la Rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*