Seria spectacolelor „O vară sub semnul armoniei” continuă pe scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet

Trei spectacole de înaltă ținută artistică vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână, în Parcul TNOB. FOTO: TNOB

Amatorii de cultură și muzică sunt invitați să se bucure și în acest weekend de o serie impresionantă de spectacole la Constanța. Scena din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” continuă să găzduiască evenimentul special numit „O vară sub semnul armoniei”, care promite să ofere momente de neuitat publicului prezent.

Astfel, în seara zilei de vineri, 7 iulie, de la ora 20.00, va debuta spectacolul „Iubirea în muzică”, o producție care aduce împreună unii dintre cei mai talentați soliști ai momentului. Printre aceștia se numără Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Maria Cernat, Adrian Clinciu, Iulian Bratu și Cristian Parmac.

Sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20.00, publicul este invitat la concertul „Marea și Muzica”, un program divers și captivant care va include lucrări semnate de compozitori celebri precum Charpentier, Schubert, Bizet, Verdi, Suppé, Rossini și Strauss.

Duminică, 9 iulie, tot de la ora 20.00, iubitorii de muzică vor avea ocazia să se delecteze cu spectacolul „Musica sempre libera”. Soliștii Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Ionuț Boancheș, Eugen Florea, Adrian Clinciu și Cristian Parmac vor interpreta melodii care vor captiva audiența.

Primăria Constanța a pregătit această serie de evenimente culturale remarcabile, care se vor desfășura până pe 17 septembrie. Intrarea la toate aceste evenimente este liberă, oferind astfel oportunitatea tuturor iubitorilor de cultură să se bucure de momente deosebite în această vară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*