Primarul Valentin Vrabie anunță o nouă finanțare de 12.5 milioane lei pentru construirea de locuințe sociale la Medgidia

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia

Medgidia a intrat anul marilor proiecte. Primarul Valentin Vrabie a anunțat astăzi semnarea contractului de finanțare pentru realizarea investiției “Construire de locuințe sociale”.

“Valorea totală a contractului cu Ministerul Dezvoltării Regionale” este de 12,5 milioane lei. Acesta presupune construirea a patru blocuri, execuția acestei investiții urmând a fi demarată în cel mai scurt timp posibil, după obținerea tuturor avizelor necesare”, a declarat primarul Valentin Vrabie.

Banii obținuți din această finanțare sunt de ajuns pentru construirea a cel puțin 100 de locuințe sociale în Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*