FOTO Sărbătoare mare în Castelu la zilele comunei – au oaspeți din Republica Moldova, Bulgaria și Turcia

Primarul din Castelu, Nicolae Anghel, i-a primit pe oaspeți

Anul acesta, cu ocazia zilei comunei Castelu care se desfășoară sub egida Centenarului, la festivalul „Întâlnirea fiilor satului“, pe scenă vor urca o sută de artiști – cântăreți și dansatori.

Ajuns deja la a XI-a ediție, festivalul „întâlnirea fiilor satului“ are anul acesta parte de o serie de invitați speciali: ansambluri folclorice din localitatea înfrățită Băicioi din Republica Moldova, Kubrat din Bulgaria și Șubașa din Turcia, însoțite de reprezentanți ai autorităților publice locale – primarii și respectiv viceprimarul.

„Mă bucur că au răspuns invitației noastre de a se alătura festivalului și alături de ansamblurile acestor localități, pe scenă va urca și ansamblul nostru, Castelanii. Dacă tot suntem în anul Centenarului, pe scenă vom avea 100 de artiști“,a precizat Antoanela Prodan, viceprimarul din Castelu.

Sărbătoarea va începe sâmbătă 22 septembrie, la ora 15.00 cu o reprezentație a ansamblului „Castelanii“ urmată de momente artistice ale lui Aurel Moldoveanu și ale colaboratorilor săi și ansamblurile invitate din Republica Moldova, Bulgaria și Turcia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*