FOTO Constănțenii nu au învățat nimic din campania Polaris „Curățăm Constanța Noastră“

Constănțenii continuă să arunce gunoiul la orice stâlp sau colț de stradă. FOTO Polaris M Holding

În perioadă 23-29 octombrie 2017, angajații Polaris M Holding au continuat cu derularea acțiunilor de igienizare în cadrul campaniei Curățăm Constanța Noastră.

Din imaginile atașate putem observă, din nou, lipsă de respect pentru mediul înconjurător și obișnuință cu care anumiți “cetateni” deteriorează în mod sistematic imaginea orașului în care locuim. Mormane de deșeuri aruncate în locuri neamenajate pentru depozitarea deșeurilor: sticle de plastic, deșeuri menajere, pungi, lăzi, cutii din carton, echipamente electrice, etc., toate aceste deșeuri aruncate la întâmplare oferă spațiului public o panoramă dezolantă și insalubra.
Succesul activității de salubrizare se bazează, în mare parte, pe sprijinul cetățenilor, așadar fără susținerea acestora acțiunile de salubrizare sunt ineficiențe și nu-și vor atinge scopul pe termen lung.

Printr-un simplu exercițiu de creativitate putem transformă obiectele de care nu mai avem nevoie în altele noi, multifuncționale și estetice. Putem caută diverse surse de inspirație, precum sunt filmulețe de pe youtube, iar în acest fel putem economisi bani și, în același timp, putem proteja mediul de alte deșeuri inutile.
Obiectivul principal al campaniei Curățăm Constanța Noastră este de a responsabiliza locuitorii orașului Constanța, agenții economici, asociațiile de proprietari, voluntarii, instituțiile publice să inițieze și să participe la acțiunile de curățenie care au loc în zonele în care locuiesc sau își desfășoară activitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*