Primarul Mariana Gâju prezentă la Bruxelles în calitate de membru al unei delegații și a unei comisii

Mariana Gaju Parlamentul European Bruxelles

În perioada 21 – 22 iunie 2017 are loc cea de-a 14- a ședința a Comisiei ECON ( Comisia pentru politică economică ) din cadrul Comitetul Regiunilor.

Doamna ec. Mariana Gaju, primarul comunei Cumpăna participă în calitate de membru al Delegației României la Comitetul Regiunilor și membru în comisia ECON ( Comisia pentru politică economică) a Parlamentului European de la Bruxelles.

21 iunie 2017 a fost ziua în care s-a desfășurat Seminarul Grupului PSE cu temă „Răspunsuri progresiste la populism”.

Prezent la seminar a fost și domnul Karl – Heinz Lambertz, prim – vicepreședinte al Comitetului European al Regiunilor, care începând cu data de 1 iulie 2017, va deveni Președintele Comitetului European al Regiunilor, doamna Catiuscia Marini, președintele Grupului PSE ( Partidul Socialiștilor Europeni), doamnă Zita Gurmai, președintele Organizației Femeilor Socialiste din Ungaria și alți reprezentanți ai PSE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*